Εξαγωγές & Συνεργάτες

Η γνωστή εξειδίκευση της ΚΕΑΝ και ποιότητα των προϊόντων της, σε συνδυασμό με τη σημαντική γεωγραφική θέση της Κύπρου, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διαφόρων συνεργατών από το εξωτερικό. Η εγγύτητα της Ανατολής και της Δύσης προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για τις εξαγωγές της ΚΕΑΝ.

Η μακροχρόνη παράδοση στις εξαγωγές και το ευρύ δίκτυο πολύχρονων υφιστάμενων και νέων συνεργατών, προσφέρει στα προϊόντα της ΚΕΑΝ παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ.

Περισσότερο από το 50% της παραγωγής διοχετεύεται στην εξαγωγική αγορά με αυξανόμενο ρυθμό και το τμήμα εξαγωγών της ΚΕΑΝ μπορεί να χειριστεί αποτελεσματικά όλες τις ερωτήσεις, παραγγελίες και αποστολές.

Κρατώντας επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο, η ΚΕΑΝ συμμετέχει στις κυριότερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων, παρουσιάζοντας νέα και παλιά της προϊόντα.

Export Markets

Με την είσοδο της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση η θέση του νησιού απόκτησε ακόμα περισσότερη σημασία και για παραγωγή ξένης ετικέτας και ιδιοκτησίας προϊόντων μόνο για εξαγωγή.

Με πείρα πλέον 71 χρόνων, την ποιότητα των προϊόντων, την νέα τεχνολογία και όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας των τροφίμων αυτή τη στιγμή η ΚΕΑΝ παράγει( φασόν) για πολλές ξένες και Κυπριακές εταιρείες.

Αποθήκευση & Logistics

Η ενασχόληση με τις εξαγωγές έχει φέρει μια βαθειά γνώση και πείρα στο Τμήμα Εξαγωγών η οποία μαζί με την αποδοτική διαχείριση των παραγγελιών και αποθεμάτων προσφέρει στους πελάτες μια γρήγορη εξυπηρέτηση. Οι διαδικασίες αποθηκών κάτω από τα νεα συστήματα και η γρήγορη πρόσβαση στο Λιμάνι Λεμεσού επιτρέπει όχι μονο την σύντομη διαδικασία φόρτωσης αλλά και την σημαντική μείωση του χρονικού διαστήματος και ταλαιπωρίας που τα προϊόντα θα χρειαστούν για να φτάσουν στον πελάτη.

Quality control

Ο αποθηκευτικός χώρος, που είναι διαχωρισμένος ανά συσκευασία, προϊόν και προορισμό, έχει ελεγχόμενη θερμοκρασία και τηρεί τα πρότυπα υγιεινής του συστήματος HAACP.

Export Countries

MAKE AN ENQUIRY

Are your Interested for a colaboration? Contact us and let’s find a solution together.

COLLABORATE WITH US